top of page
Disseny sense títol (4).png

Noticies recents

12:00h | 26 de Març de 2023

reusdigital.cat

Festa de l'esport de l'autisme camp de futbol la Pastoreta de Reus

Després dels dos anys de pandèmia les entitats membre de la Federació Catalana d’Autisme (FCA) celebraran el diumenge 26 de març, al camp de futbol la Pastoreta de Reus, la primera trobada esportiva de la seva història. La iniciativa va sorgir de la idea d’un noi de Reus, Pere, que va proposar organitzar un torneig de futbol entre les entitats de la FCA per tal de promocionar aquest esport entre els diferents nois que formen part de les entitats.

Una imatge del camp de futbol la Pastoreta, de Reus | Reus.cat

El camp de la Pastoreta estarà dividit en diferents espais: l’espai del futbol, l’espai de les arts marcials, l’espai de les multiactivitats, l’espai dels inflables, l’espai de bitlles catalanes i també un espai de la calma per si en algun moment algú necessita descansar una mica i relaxar-se. Les entitats organitzadores de l’esdeveniment són Supera’t TEA de Reus i RubíTEA de Rubí amb el suport de la Federació Catalana d’Autisme.
 

Captura de pantalla 2023-03-30 a las 11.57.28.png

Des de l'organització s'ha volgut destacar la implicació de les entitats locals amb Reus Esport com a principal suport per a tot el material esportiu, l’Ajuntament de Reus per la cessió de l’espai, el Club Escola de Futbol Can Mir per l’organització i adaptació del reglament del torneig de futbol, Decathlon Reus per la cessió de material per tots els espais, Plusfresc per la cessió d’aliments per l’avituallament, PERTOTS per la cessió d’inflables, i la Cambra de Comerç de Reus i la Ganxet Pintxo per al patrocini de l’equip de futbol de Supera’t TEA.

La festa començarà a les 10 del matí i durarà fins a la 1 del migdia. En acabat, la Federació Catalana d’Autisme ha organitzat un dinar de germanor al mateix camp de futbol per tal de generar un espai de coneixença entre les diferents entitats territorials. 

12:00h | 28 de Març de 2023

Canal Reus TV

L'esport com a element integrador del col·lectiu amb autisme

Amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme, s'ha celebrat a Reus la primera Festa de l'Esport i l'Autisme, un esdeveniment que ha comptat amb un torneig de futbol, activitats ludicoesportives, i un dinar de germanor.

El camp de la Pastoreta de Reus ha acollit aquest diumenge una jornada esportiva per a infants i joves amb un trastorn de l'espectre autista. L'acte més destacat ha estat un torneig de futbol organitzat des de la Federació Catalana d'Autisme, en què hi han participat membres de l'Associació Supera't de Reus i de l'Associació Rubí TEA. 

Tot plegat ha estat una jornada lúdica i esportiva per fomentar la trobada entre famílies amb integrants amb la condició de l'autisme.

bottom of page